Liverpool câștigă campionatul Angliei, după 30 de ani

Înfrângerea lui Manchester City în fața lui Chelsea, joi seară, a făcut ca Liverpool să-și revendice primul titlu în 30 de ani, potrivit telegraph.co.uk.

Tehnicianul Jurgen Klopp și-a lăudat jucătorii de la Liverpool pentru că „și-au scris propria istorie”, după ce au câștigat titlul campioni.

„Jucătorii au vrut să scrie propria lor istorie și poveste, așa că au fost pregătiți să nu ne comparăm cu acele cifre grozave din acest club. Am fost incredibil de buni anul trecut, și atingerea acestui record este absolut excepțională. Este foarte dificil de ajuns aici”,a spus Klopp.

În legătură cu faptul că i se va face o statuie precum managerii câștigători ai titlului precedent al lui Liverpool, Klopp a glumit: „Toți au primit statuie după ce au murit. Vreau să mai trăiesc 30 sau 40 de ani!”

Klopp este sigur că Liverpool nu-și va pierde foamea de trofeedupă ce a câștigat Liga Campionilor, Cupa Mondială a Cluburilor, Supercupa și acum Premier League.

El a spus: „Am câștigat câteva lucruri, dar ele sunt încă umile și atâta timp cât rămânem umili, avem șansa de a avea succes.”

Articolul precedentOMS avertizează asupra unui al doilea val al pandemiei
Articolul următorUn proiect al lui Eugen Teodorovici ar putea salva construcțiile ilegale de pe plaje