Se profilează cea mai mare surpriză politică din ultimii 10 ani? Sondaj intern PNL: AUR are 5% / Cine sunt și ce spun liderii partidului

Recentul sondaj intern al PNL, intrat în posesia Punct.News, dezvăluie o supriză de proporții, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), un partid înființat recent, trece pragul electoral de 5%.

Potrivit surselor noastre din PNL, liberalii par derutați de aceste procente și nu înțeleg de unde provine acest electorat. Supărarea PNL provine în special de faptul că PMP și Traian Băsescu au pierdut masiv din electoratul de dreapta ceea ce va obliga PNL la o alianță cu USR în cazul câștigării alegerilor, lucrul considerat cel mai rău de către aceștia.

Cine este Alianța pentru Unirea Românilor (AUR)

În primul rând, pentru publicul larg, numele acestei formațiuni este asociat cu activistul pentru Unire, George Simion. Acesta este cunoscut pentru acțiunile lui din țară și din Republica Moldova pentru Unire. De altfel, acesta a candidat și la europarlamentare ca independent sub sloganul ”România Mare în Europa”.

De pe site-ul partidului aflăm și structura de conducere: copreședinte al partidului, alături de George Simion, este jurnalistul Claudiu Târziu, iar președintele Senatului este cunoscutul filosof și scriitor Sorin Lavric.

Claudiu Târziu (foto: facebook)

”Au trecut 30 de ani de la Revoluție, 100 de ani de la Marea Unire și românii sunt tot mai dezbinați, pe fondul unor politici ale urii propagate de partidele care s-au succedat la putere. Jumătate din națiunea română se află peste granițele actuale ale țării și, de la an la an, România se depopulează. Încrederea românilor în cei care ar trebui să le reprezinte interesele scade de la un scrutin electoral la altul. Alianța pentru Unirea Românilor  își propune să realizeze unitatea românilor, oriunde s-ar regăsi aceștia, la București, Iași, Timișoara, Cernăuți, în Timoc, Italia sau Spania, pentru însăși existența noastră ca neam.”, citim pe site-ul partidului.

Sorin Lavric pentru seria ”Discuții literare” lansată de Centrul Cărții (sursă: YouTube)

”Urmează atacurile”, spun George Simion și naistul Nicolae Voiculeț

Punct.News a stat de vorbă pe marginea acestor sondaje cu George Simion și Nicolae Voiculeț.

”Suntem la peste 5% în sondajul PNL, deci nu unul comandat de noi, iar în unele sondaje, cum ar fi cel din zona PSD, chiar la 7%. Avem județe în țară unde suntem creditați cu 12%. Atacurile au început deja, suntem făcuți ba oamenii rușilor, ba ai serviciilor, dar ne așteptăm ca și presa mainstream, care ne-a ignorat total în această perioadă, să înceapă atacurile. Noi mergem însă pe calea noastră și vrem să arătăm că după 30 de ani de hoție în care aceeași profitori s-au rotit la conducerea țării, o schimbare este posibilă și chiar trebuie să se producă”, ne-a declarat George Simion.

Naistul Nicolae Voiculeț susține că AUR va intra în Parlament, iar din această cauză sistemul politic actual a intrat în fibrilații.

Partidul patrioților români este prezent în sondajele de opinie, iar sistemul a început să se sperie pentru că AUR va intra în Parlament. Imediat după ce au aflat rezultatele, partidele parlamentare au început atacuri puternice asupra membrilor partidului și a partidului. PSD, PNL și USR au încetat să se mai atace reciproc, concentrându-se pe denigrarea AUR, aruncând cu minciuni prin presa aservită, asupra partidului patrioților români, condus de George Simion”, a subliniat acesta.

Potrivit acestuia, AUR este un partid care merită votat, deoarece nu a fost niciodată la guvernare, este un partid nou, format din români patrioți și profesioniști.

Nicolae Voiculeț, protest
Nicolae Voiculeț, protest

Nu provine din niciun alt partid politic, iar liderul partidului are numai 34 de ani. AUR este alături de români și împotriva sistemului, în timp ce PSD, PNL și USR sunt responsabili pentru colapsarea României, alungarea a peste șase milioane de români și sărăcirea celor rămași în țară, sub nivelul existențial”, a mai adăugat Voiculeț.

În final, Nicolae Voiculeț spune că Alianța pentru Unirea Românilor nu va vota niciun guvern propus de Klaus Iohannis și va rămâne după alegeri singura opoziție reală în Parlament.

Oricum ar fi, AUR nu mai poate fi neglijat, pentru că este singurul partid politic al patrioților, care va face Dreptate tuturor românilor, în Parlamentul României”, a mai spus el.

 

Articolul precedentMohsen Fakhrizadeh, părintele programului nuclear iranian, a fost asasinat lângă Teheran
Articolul următorOrganizaţia PRO România Craiova a trecut la PSD