Firea lansează atacuri la adresa lui Nicușor Dan

Aflată încă în funcția de primar al Capitalei, Gabriela Firea s-a lansat într-o tiradă de acuze la adresa lui Nicușor Dan și a guvernului PNL, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Declarațiile acesteia:

  • Obraz gros si sfidare fațā de români! Prefectul Capitalei aflat “la cumpărături”, când Bucurestiul intra in scenariul rosu a fost aseara tarziu avansat de premier. Va lucra la Secretariatul General. În miezul problemelor!
  • Si da, Plicusor e tot primar ales din butoane. Si tot promite lapte si miere. Cu trei amendamente anuntate raspicat :

1. “Va fi o iarna grea”. Promisiunea era ferma : apa calda si caldura imediat, pentru ca il “sustine” cu bani si alte resurse guvernul PNL.

2. “Vom face testare in Bucuresti”. E inceputa din martie dar el nu era pe faza. Si DSP-ului i s-au oferit sediu si personal medical de ajutor, dar a refuzat. Acolo e încā sefā fina doamnei Anisie. Mândrā si ea de ispravile ei : sā suni zile in sir la DSP si sa nu te bage nimeni in seama, e un record, la 9 luni de la debutul pandemiei. Negativ, dar tot record!

3. “Bugetul e o prioritate”. Unde e premierul PNL? Nu garanta el in campanie ca toti banii taiati de la Capitala in mandatul lui, din razbunare politica fata de mine, se intorc cu varf si indesat, daca vine Plicusor? Uite, e pe vine! Unde-s banii? Asa-i ca e mai greu cu faptele, decat cu vorbele?
  • Doamna Anisie e tot ministrul EDUCATIEI!!! Tot profi, tot smart, tot cu solutii pentru elevi. Si tot pe lista PNL de la Senat! Gata sā impunā, prin lege, TV-ul FARA CURENT ELECTRIC! Nicio tresarire! E lumea rea! N-a gresit cu nimic!

Menționăm că foștii consilieri PSD au depus peste 50 de contestații asupra alegerilor, ceea ce a făcut ca, la o luna după scrutin, primarul ales, Nicușor Dan, să nu își poată lua funcția în primire.

Anterior, acesta o acuzase pe Gabriela Firea, tot prin intermediul social media, ca „primarul învins se laudă că blochează tot orașul, refuzând să părăsească biroul care, după cum se observă, e gol. Nici nu muncește, nici nu lasă pe alții să rezolve problemele Bucureștiului.”

Sfidarea supremă la adresa bucureștenilor: primarul învins se laudă că blochează tot orașul, refuzând să părăsească…

Publicată de Nicușor Dan pe Joi, 22 octombrie 2020

 

Articolul precedentOrban: Cine a aprobat pelerinajul de Sfântul Dimitrie din București?
Articolul următorCoreea de Nord avertizează cu privire la „praful galben care vine din China”