Poliția britanică arestează 104 londonezi pentru încălcarea restricțiilor

Poliția britanică a declarat că a arestat 104 londonezi joi pentru încălcarea reglementărilor coronavirusului, adăugând că se așteptau la mai multe arestări, pe măsură ce operațiunile de poliție continuă până în noapte, anunță Reuters

Oamenii s-au adunat în centrul Londrei, în ciuda noilor restricții care au fost impuse pentru a limita răspândirea coronavirusului.

„În această seară, o mulțime de oameni au ales să ignore noile reglementări, să se comporte iresponsabil și să se întâlnească într-un mod periculos. Peste 100 dintre acești oameni au fost acum arestați și vor trebui să facă față consecințelor acțiunilor lor ”, a spus Poliția Metropolitană.

Prim-ministrul Boris Johnson a ordonat sâmbătă Angliei să revină într-un blocaj național de joi dimineață, după ce Marea Britanie a trecut de jalonul unui milion de cazuri COVID-19 și un al doilea val de infecții a amenințat că va copleși serviciul de sănătate.

Oamenilor li s-a ordonat să rămână acasă pentru a combate o creștere a noilor infecții despre care oamenii de știință spun că, dacă nu vor fi controlați, ar putea provoca mai multe decese decât un prim val care a forțat un blocaj de trei luni la începutul acestui an.

„Aș continua să îndemn oamenii din oraș să se păstreze în siguranță și să rămână la reglementări”, a spus comandantul poliției Met Jane Connors.

Articolul precedentBentley dezvăluie planul de a deveni complet electric până în 2030
Articolul următorDodon își mobilizează electoratul din regiunea transnistreană