Gabriela Szabo a anunțat că are Covid-19

Fosta atletă Gabriela Szabo a anunțat pe pagina sa de Facebook că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

„Îmi pare rău să vă dau vești mai puțin bune. Știu că nu aveți chef de așa ceva. Dar oare cine are? Din păcate trebuie să ne obișnuim cu astfel de noutăți în această perioadă. În ciuda faptului că ne protejăm, că avem grijă de noi și de cei din jurul nostru, că respectăm cu sfințenie măsurile impuse de autorități, iată, nu suntem feriți în niciun fel de acest virus care ne-a dat viețile peste cap. Am ținut să aflați despre starea mea de sănătate de la mine și nu din alte surse. În următoarele două săptămâni mă văd nevoită să stau acasă. Sunt bine. Încă sunt bine. Și sper să fiu așa și peste 14 zile, când, teoretic, pot spune: „gata, am trecut peste această înfiorătoare încercare”.
Nu știu ce să mai cred. Aveți grijă de voi, de cei din jurul vostru, protejați-vă. Să ne auzim cu bine!”, a scris Gabi Szabo pe pagina sa de socializare.
Articolul precedentBoris Volosatîi: Am ales să candidez la parlamentarele din România din partea AUR pentru că vreau un viitor cu dreptate pentru toți românii
Articolul următorOrban: Restricțiile de noapte vor impune din nou declarații pe propria răspundere