Carantina prelungită 7 zile în Chiajna și Bragadiru

Prefectura județului Ilfov a anunțat ieri că din Ordinul șefului DSU, Raed Arafat, s-a impus prelungirea carantinei pentru o perioadă de 7 zile în comuna Chiajna și orașul Bragadiru.

În orașul Bragadiru, rata de incidență este de 8.50 la mia de locuitori, în timp ce în comuna Chiajna rata este de 7.35 la mia de locuitori.

În Bragadiru, din populația totală de 28.587 de locuitori, numărul de cazuri confirmate cu infectare SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile (fără cazuri din focare) a fost de 243 de persoane, în timp ce în Chiajna, din populația totală de 31.826 de locuitori, numărul de cazuri confirmate cu infectare SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile a fost de 234 de persoane.

Astfel, persoanele care tranzitează zonele sau vor să intre / iasă, vor avea nevoie de declarația pe proprie răspundere și un motiv întemeiat.

Articolul precedentUPDATE Alegeri Parlamentare 2020: Au votat deja 60.000 de români în străinătate / Apar primele nereguli
Articolul următorDosarul achizițiilor de echipamente medicale supraevaluate: 7 persoane arestate printre care și fostul manager al Spitalului de Boli Infecţioase Braşov