Primul politician din România infectat cu noul coronavirus consideră că a fost ulterior victima unei campanii de fake-news

Primul politician din România îmbolnăvit de coronavirus, senatorul PNL Vergil Chițac, a declarat într-un interviu difuzat la Digi24 că pornind de la îmbolnăvirea sa a fost construită o campanie de fake-news, cu scopul de a-l discredita.

Înainte ca infectarea să fie confirmată, senatorul a postat pe Facebook ai multe mesaje prin care nega acest lucru. În primă fază, politicianul a declarat că suferă de o simplă răceală. Când i-a fost impusă internarea, senatorul a refuzat să fie transportat cu izoleta.

Vergil Chițac consideră că este suspect faptul că atenția a căzut preponderent asupra sa, deși în aceeași perioada mai existau și alte persoane publice bolnave de coronavirus. Senatorul consideră că accentuarea felului în care s-a îmbolnăvit, anume printr-o călătorie făcută la Bruxelles cu ocazia unei reuniuni NATO, este un alt aspect suspect.

Senatorul PSD consideră că majoritatea știrilor apărute în presă în perioada îmbolnăvirii sale au făcut parte dintr-o campanie menită să îl discrediteze politic, organizată de membrii ai PSD.

Articolul precedentAglomerație la punctul de frontieră de pe podul Giurgiu-Ruse. Astăzi trecerea este gratuită
Articolul următorCoronavirus: 330 noi cazuri confirmate în ultimele 24 de ore, numărul deceselor ajunge la 1.500 de persoane