Nicușor Dan semnează „Angajamentul pentru Noul București”, alături de PNL și USR PLUS

Nicușor Dan, candidatul Dreptei la alegerile locale din București, a semnat, alături de PNL și Alianța USR PLUS, „Angajamentul pentru Noul București”, un document prin care promite rezolvarea problemelor complexe ale Capitalei.

„Lansăm și semnăm azi angajamentul pentru București, împreună cu liderii naționali ai PNL și USR-PLUS. Semnarea acestui angajament este un semnal de unitate a dreptei, de respect pentru bucureștenii care ne-au cerut asta, pentru a scăpa de administrația PSD, și este un semnal de responsabilitate pentru ceea ce trebuie să devină Bucureștiul”, a declarat Nicușor Dan.

Acesta spune că este un angajament pe care și-l iau două partide prin liderii naționali și municipali.

„Bucureștiul are nevoie de această unitate, pentru că problemele Bucureștiului sunt complexe și nu pot să fie rezolvate decât prin colaborarea primarului general, al primarilor de sector, al Consiliilor General și Locale împreună cu Guvernul României”, a mai spus acesta.

După părerea sa, Bucureștiul se află în faliment financiar.

„Are un trafic mult mai rău decât acum patru ani, are o poluare mult mai rea decât acum patru ani, rețeaua de termoficare e într-o situație mult mai rea decât acum patru ani, pe infrastructura de școli nu s-a făcut nimic, pe consolidarea clădirilor cu risc seismic nu s-a făcut aproape nimic și, peste toate, acest faliment financiar. Nu s-au luat aproape deloc bani europeni”, a conchis Dan.

Angajamentul a mai fost semnat și de președintele PNL, Ludovic Orban, precum și de liderii Alianței USR PLUS, Dacian Cioloș și de Dan Barna.

„Pentru mine este un dublu angajament, semnez atât în calitate de președinte al PNL, punând la dispoziția lui Nicușor Dan toată expertiza PNL, experiența acumulată și toți oamenii de calitate care pot forma echipa de care are nevoie Bucureștiul. De asemenea, semnez acest angajament și în calitate de prim-ministru, accentuând un lucru fundamental, viitorul primar general al Capitalei are nevoie de un parteneriat solid cu Guvernul, pentru că foarte multe dintre problemele Bucureștiului nu pot fi rezolvate decât în parteneriat”, a declarat premierul Orban.

Articolul precedentLucian Bode, după accidentul în care a fost implicat: Îmi cer scuze / Șoferul SPP, singurul responsabil
Articolul următorUSR și UDMR atacă la CCR legea prin care Camera de Comert a primit un teren în zona Romexpo