Gabriela Firea despre lucrările la Prelungirea Ghencea / Critici la adresa Ministerului Transportului

Gabriela Firea a postat pe Facebook un mesaj în care care anunță că lucrările la Șoseaua Prelungirea Ghencea sunt în plină desfășurare, dar se fac și eforturi pentru exproprierile necesare pe noul tronson. Mai mult, Gabriela Firea a ținut să „înțepe” Ministrul Transportului pentru încetinirea lucrărilor. 

„Lucrările pentru obiectivul de investiţii ’’Penetraţie Prelungirea Ghencea – Domneşti şi Supralărgire Bulevardul Ghencea’’ sunt în plină construcție! Au fost realizate, până în prezent, lucrările de excavație și zidul de sprijin de la tramvai (partea stânga proiect) iar în ceea ce priveste utilitatile, au fost deja finalizate rețeaua de apă si canalizare, precum și instalațiile de apă potabilă și gaz”, își începe mesajul Gabriela Firea.

Ea a adăugat că infrastructura de drum este realizată în proportie de 90%, și urmează sa fie planificată și realizarea trotuarului. Firea anunță că la sfârșit de august circulația pe noul drum executat ar putea fi redată.

Totodată, primarul Capitalei a anunțat „eforturi sustinute” pentru a finanțarea urmatorulu tronson de exproprieri care ar ridica costurile cu aproximativ 10-12 milioane de lei.

Firea nu a putut să nu își îndrepte mesajul și spre adversarii de la guvernare: „Daca si CNAIR (Ministerul Transporturilor) si-ar dinamiza partea de santier, lucrurile ar fi cu-adevarat bune!”

O investitie asteptata de 20 de ani! Lucrările pentru obiectivul de investiţii ’’Penetraţie Prelungirea Ghencea -…

Publicată de Gabriela Firea pe Miercuri, 22 iulie 2020

Articolul precedentStudiu coronavirus: În New Delhi, India, 1 din 4 locuitori ar fi infectați
Articolul următorUn club din NBA a fost scos la vânzare / Un fost jucător legendar este deja interesat