Deputatul PNL Adriana Săftoiu, acuzații grave: Polițistă sub acoperire „turnată” de proprii colegi

Într-o postare pe Facebook, deputatul PNL Adriana Săftoiu, a făcut publică o mărturie a unei polițiste sub acoperire care ar fi primit amenințări cu moartea chiar înainte de a deconspira o rețea de trafic de persoane.

Adriana Săftoiu povestește că, după absolvire și luarea examenelor, o tânără absolventă de Psihologie a reușit să se angajeze în sistem, unde a hotărât să se dedice combaterii traficului de minore.

Era foarte aproape de a deconspira o întreagă rețea la nivelul județului unde lucra, când într-o zi, aude alarma mașini după ce ajunge acasă. Pe mașină era așezată o coroană cu mesajul: „Renunță acum, dacă nu vrei să ne ocupăm de copilul tău”.

Asta s-a întâmplat în condițiile în care foarte puțină lume știa că tânăra era sub acoperire, iar cei care știau lucrau și ei în poliție.

Mărturia vine la doar câteva zile după ce interlopul zis Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, a fost înjunghiat în plină stradă de un alt jucător de barbut. Interlopul a murit câteva ore mai târziu la Spitalul Universitar.

Polițistă, tânără, infiltrată intr-o retea de trafic de persoane. A absolvit facultatea de psihologie şi a lucrat…

Publicată de Ana Adriana Săftoiu pe Joi, 6 august 2020

Articolul precedentCoronavirus: Răceala ar putea crește imunitatea la COVID-19
Articolul următorComisia Europeană a stabilit că Aeroportul din Timișoara este eligibil pentru a primi o compensație de 1 milion de euro după pagubele produse de COVID-19