Cioloș critică numirea traseistului Cîmpeanu la Educație / Cîțu: În Coaliţie avem o înţelegere – de a nu comenta asupra candidaţilor altor formaţiuni

Dacian Cioloş a afirmat miercuri că, la fel ca o mare parte a societăţii civile, şi el are „o nemulţumire cu privire la prezenţa lui Sorin Cîmpeanu în Guvern”.

„Şi eu, personal, am o nemulţumire cu privire la prezenţa lui Sorin Cîmpeanu în Guvern. Îl cunosc de multă vreme, dar felul în care a acţionat politic şi profesional în ultimii ani e departe de ceea ce cred că ar trebui să fie un parcurs politic decent şi o referinţă pentru educaţia din România”, a scris Cioloş, pe pagina sa de Facebook.

Noul premier Florin Cîţu a precizat miercuri că nu a văzut declaraţiile copreşedintelui USR PLUS Dacian Cioloş referitoare la Sorin Cîmpeanu, dar a menţionat că există o înţelegere conform căreia partenerii de coaliţie nu fac comentarii în ceea ce priveşte candidaţii celorlalte formaţiuni.

„Ştiu că în coaliţie avem o înţelegere de a nu comenta – şi nu am văzut declaraţiile – de a nu comenta asupra candidaţilor altor formaţiuni. (…) Nu am văzut. Daţi-mi voie să văd şi după aceea o să discutăm, dacă există astfel de declaraţie. Eu vă spun doar că noi în coaliţie avem această înţelegere de a nu comenta”, a arătat Cîţu, la Parlament.

Articolul precedentKFC lansează o consolă care îți ține puiul cald, în timp ce tu te joci nestingherit pe ea
Articolul următorMembrii Guvernului Cîţu au depus jurământul de învestitură