Alfred Simonis: La PSD nu veți găsi candidați pe liste cu probleme penale

PSD a făcut curățenie pe listele de candidați pentru alegerile parlamentare, a declarat la RFI liderul deputaților social-democrați, Alfred Simonis.

Răspunzându-i lui Florin Cîțu, acesta a afirmat că „la PNL veți găsi mulți candidați care au probleme din punct de vedere penal”.

Liderul deputaților PSD se arată deranjat de atenția pe care o primesc cazurile de social-democrați cu probleme penale, spre deosebire de cazuri similare de la alte partide:
”Mă deranjează că atunci când este cineva de la PSD cu o suspiciune cât de mică e un întreg eveniment, or când sunt zeci de candidați de la PNL cu probleme penale (…), sunt mulți oameni cu probleme penale pe listele PNL și nimeni nu pare să fie deranjat de acest lucru (…). PSD a făcut curățenie pe liste, înainte de a depune listele”.
Legat de gestionarea pandemiei Covid-19, Simonis spune că: ”Apelul președintelui Klaus Iohannis de a lupta împreună este unul demagogic, pentru că noi facem apel de câteva luni să ne punem la masa dialogului”.
Anterior, mai mulți liberali din București, în frunte cu Florin Cîțu, au mers luni dimineață la sediul PSD să-i lase o scrisoare deschisă lui Marcel Ciolacu în care îi cer „să-și asume toți corupții” din partid.
Articolul precedentBilanț coronavirus 23 noiembrie: 4.207 noi cazuri din 9.938 teste efectuate / 130 de morti
Articolul următorÎntâlnire secretă între vechii inamici Israel și Arabia Saudită