LIVE VIDEO Proteste la Washington la chemarea lui Donald Trump

Susținătorii lui Donald Trump au început să vină la Washington, marți, la apelul președintelui SUA care le-a cerut să demonstreze miercuri când Congresul formalizează înfrângerea prezidențială, pe care refuză să o admită, potrivit AFP.

„Comandantul meu șef m-a sunat și Domnul și Mântuitorul mi-au spus să plec”, a declarat pentru AFP Debbie Lusk, o contabilă pensionară în vârstă de 66 de ani, care a venit din Seattle în celălalt capăt al țării.

La fel ca ea, sute de oameni din toate Statele Unite s-au adunat lângă Casa Albă cu steaguri imense inscripționate cu „Trump” sau ”Stop Theft”, strigătul celor care sunt convinși, împotriva evidenței, că alegerile din 3 noiembrie au fost trucate.

La mai bine de două luni de la vot, Donald Trump continuă să conteste victoria democratului Joe Biden, invocând fraude despre care nu a furnizat niciodată dovezi. Nu a reușit să convingă instanțele și oficialii electorali, dar a semănat îndoieli în mintea susținătorilor săi.

„Nu avem încredere în rezultatul sondajului”, a declarat pentru AFP Chris Thomas, o pensionară care a venit cu soțul ei din Oregon pe coasta de vest.

„Trump a câștigat și de departe există mai multe dovezi decât este necesar”, a adăugat Matthew Woods, un californian în vârstă de 59 de ani.

Articolul precedentGermania introduce diversitatea și în buletinul meteo
Articolul următorÎnvățământul online va fi prelungit până pe 8 februarie / Examenul de Capacitate se va da ca și până acum