Elon Musk are „cel mai probabil” coronavirus, dar a dat 4 rezultate pozitive și 2 negative în decurs de câteva zile

Antreprenorul Elon Musk spune că „cel mai probabil” are o „ formă moderată” de Covid-19, dar „obține rezultate extrem de diferite de la diferite laboratoare”, conform BBC

Șeful Tesla și SpaceX, care are 49 de ani, a scris pe Twitter că are simptomele unei „răceli minore”. Vineri a spus că a fost testat de patru ori, cu două rezultate pozitive și două negative.

Musk, care are 40 de milioane de adepți pe Twitter, a spus despre simptomele sale că fluctuează: „Se simte la fel ca o răceală obișnuită, dar mai multă durere și tuse / strănut mult mai dureroase”.

Vineri, el a pus la îndoială veridicitatea testării rapide a antigenului: „Ceva extrem de fals se întâmplă. Am fost testat pentru Covid de patru ori astăzi. Două teste au revenit negative, două au revenit pozitive. Aceeași mașină, același test, aceeași asistentă”.

El a spus că așteaptă rezultatele testelor PCR, care sunt considerate ”standardul de aur” de către epidemiologi și cel folosit cel mai mult în întreaga lume.

În martie, Musk a scris pe Twitter: „Cred că panica va provoca mai mult rău decât virusul”.

Două luni mai târziu, el a amenințat că va muta sediul firmei sale de mașini electrice din California, după ce fabrica sa Tesla a primit ordin să rămână închisă din cauza măsurilor de blocare.

Firma sa SpaceX urmează să lanseze duminică patru astronauți către Stația Spațială Internațională. Șeful NASA, Jim Bridenstine, a exclus vineri prezența oricui care a fost testat pozitiv la Covid-19 în Centrul Spațial Kennedy.

Articolul precedentAstăzi are loc examenul de rezidențiat la București / Unde se organizează?
Articolul următorUn bunic cu o sentință de 505 ani a primit permisiune eliberare ”imediată” după doar 30 de ani executați