Prima cursă de galop-duminică pe Hipodromul Ploiești

Duminică, pe Hipodromul Ploiești va avea loc prima cursă de galop din această stagiune- a anunțat astăzi Clubul Sportiv Municipal Ploiești pe site-ul său.

Evenimentul va începe la ora 10.10 și va cuprinde 5 curse e trap, și pentru prima oară în această stagiune, o cursă de galop.

„Principalul eveniment al zilei va fi ‘Premiul de Vacanţă’, care va şi închide, de altfel, reuniunea din acest weekend, dar şi cursa de galop, a patra în programul zilei, va avea, cu siguranţă, doza ei de spectaculozitate. Organizată de Asociaţia Română a Calului Arab de Curse şi de Federaţia Hipică Română, întrecerea cailor pursânge arab este programată la ora 11,10 şi va avea la start nu mai puţin de şapte cai ce se vor întrece în ‘Premiul Wathba Stallions Cup’, sponsorizat, ca şi în urmă cu un an, de HH Sheikh Mansoor Bin Zayed al Nahyan Global Arabian Horse Flat Racing Festival”, arată sursa citată.

Spectatorii nu vor avea voie să participe,însă reuniunea va fi transmisă pe YouTube, link-ul la care vor putea fi văzute cursele urmând să fie anunţat duminică, în jurul orei 9,30, atât pe pagina de Facebook a hipodromului (https://www.facebook.com/complexhipodrom/), cât şi pe cea a CSM Ploieşti (https://www.facebook.com/csmploiesti/).

.

Articolul precedentNasa lansează un rover către Marte
Articolul următorBelarus a reținut 33 de mercenari ruși pentru presupus complot terrorist