Viorica Dăncilă nu se regăsește pe lista PSD Teleorman pentru alegerile parlamentare

Viorica Dăncilă nu se regăsește pe lista de candidați pentru alegerile parlamentare stabilită de  Organizația Județeană PSD Teleorman. Nici fostul ministru Carmen Dan nu va prinde un nou mandat de senator pentru că se află doar poziția a doua, care nu este eligibilă- scrie presa locală.

Reuniți la Zimnicea, membrii Organizației Județene PSD Teleorman au decis că lista de candidaturi pentru Camera Deputaților va fi deschisă de Florin Piper Savu, în prezent vicepreședinte al Consiliului Județean. Acesta este urmat de Paul Stancu (om de afaceri din județ), Ioana Panagoreț (decanul Facultății de Ș.tiințe și Inginerie a Universității Valahia), Violeta Răduț (deputat PSD în actuala legislatură) și Mădălin Borș (vicepreședinte al PSD). Astfel, fostul premier Viorica Dăncilă nu se regăsește deloc pe lista Organizației- notează Ziarul Teleormanul.

În urmă cu câteva zile, Viorica Dăncilă l-a acuzat pe fostul lider PSD, Liviu Dragnea, că a dat instrucțiuni Organizației PSD Teleorman ca aceasta să nu se regăsească pe listele partidului pentru Parlament. Motivul ar fi că Dăncilă s-a opus legii amnistiei și grațierii cît era premier.

Nici Carmen Dan nu are șanse să ocupe un post de Senator în Parlament. Fostul ministru ocupă doar a doua poziție pe listele partidului, care nu este eligibilă pe motiv că în legislatura 2016-2020 PSD a obținut un în Teleorman un singur senator, celălalt fiind din PNL. Lista pentru Senat va fi deschisă de Dănuț Cristescu, actualul președinte al Consiliului Județean.

Articolul precedentCipru renunță la programul „Pașaportul de aur”- care acorda pașaport cipriot cetățenilor din afara UE
Articolul următorINSP a actualizat definițiile de caz pentru COVID-19/ Categoriile de persoane pentru care se recomandă testarea cu prioritate