Victor Ponta anunță că va candida la Președinție în 2024

Victor Ponta, fost premier și actual lider al partidului Pro România, a anunțat joi seara, la Antena 3, că se pregătește pentru a candida la alegerile prezidențiale din 2024, conform Digi24

Victor Ponta a mai candidat pentru funcția de președinte în anul 2014, când a pierdut în turul doi în fața actualului șef al statului, Klaus Iohannis.

La alegerile prezidențiale din toamna anului trecut, partidul lui Victor Ponta l-a susținut pe candidatul independent Mircea Diaconu în turul I.

Tot anul trecut, Victor Ponta a declarat că va folosi experiența câștigată în 2014 pentru a-și pregăti din nou candidatura. Întrebat de ce nu candidează la alegerile din 2019, Ponta a răspuns că nu vrea să repete o greșeală făcută în 2014, când susține că și-a pregătit în grabă candidatura. Politicianul a afirmat atunci că nu a acordat suficientă atenție oamenilor cu care s-a asociat și informațiilor pe care aceștia i le-au prezentat, cum ar fi, spre exemplu, numărul de secții de votare din străinătate, care s-au dovedit a fi insuficiente.

 

Articolul precedentIzolare la domiciliu după 1 iunie: cine va trebui să stea respecte măsura
Articolul următorDe la 1 iunie se redeschid plajele. Nu se va sta decât pe șezlonguri