Vela: Poliţia Națională se dotează cu pistoale Beretta de ultimă generaţie

Ministrul de interne, Marcel Vela, anunță dotări noi pentru polițiști. Este vorba despre pistoale Beretta de ultimă generație. Armamentul ar urma să sosească în următoarele două luni pentru toți polițiștii.- mai spune Vela. 

„(…) începând de astăzi, Poliţia Naţională se dotează cu armament nou, cu pistoale Beretta de ultimă generaţie, care sunt şi vor fi asamblate în România, la Romarm, la un preţ excelent, jumătate din preţul pieţei comerciale. (…) Acest pas important spre normalitate este şi eficient, cu costuri foarte mici şi necesar, dar în mod esenţial este extrem de important pentru siguranţa poliţiştilor şi în acelaşi timp pentru o eficienţă şi o eficacitate a luptei lor împotriva infracţionalităţii”, a spus Marcela Vela, la un eveniment de prezentare a noilor achiziţii pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă în cazul poliţiştilor.

Ministrul de Interne spune că are în plan și alte achiziții pentru MAI: „Suntem în faza în care am achiziţionat şi camere de luat vederi şi bastoane cu şocuri electrice şi veste antiglonţ, antiînjunghiere, căşti de protecţie, tot ceea ce ţine de o dotare normală pentru un poliţist care se angajează într-o luptă în care poate chiar să-şi rişte viaţa”, a afirmat Marcel Vela.

Peste 1900 de lei cu TVA costă un pistol Beretta- mai spune acesta.

Dotări noi pentru polițiști

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Miercuri, 29 iulie 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul precedentItalia: Starea de urgență a fost prelungită
Articolul următorMeciul Astra Giurgiu-Universitatea Craiova a fost amânat