Un nou scandal legat de USR-Plus după apariția unui sondaj cu întrebarea: Cum v-ați simți dacă fiica sau fiul dvs. s-ar căsători cu un membru PSD sau PNL?

USR-PLUS a lansat un sondaj de opinie în care întreba, printre altele, cum s-ar simți repondenții dacă fiul ori fiica s-ar căsători cu un membru sau simpatizant PSD sau PNL. Echipa de campanie spune că era doar un proiect al unor cercetători din mediul academic, proiect care a fost oprit, scrie Mediafax.

„Cum v-ați simți dacă fiica/fiul dumneavoastră s-ar căsători cu cineva care este membru sau simpatizant PSD”, este una dintre întrebările sondajului de opinie. Aceeași solicitare se referă și la situația cu membrii sau simpatizanții PNL.

„Alegerile se apropie, însă la USR-PLUS facem mai mult decât să ne pregătim de alegeri. Ne pregătim și pentru ce urmează. Mai ales într-o perioadă atât de complicată precum cea de acum. În acest sens, am pornit un parteneriat cu doi cercetători în științe politice pentru o cercetare extinsă despre opiniile celor mai importanți oameni ai USR-PLUS. ”, spun reprezentanții celor două formațiuni, potrivit HotNews.ro.

Cum se scuză USR-Plus

„E un proiect al unor cercetători din mediul academic, nu o cercetare internă. Dimineață, când am văzut chestionarul, am decis să îl oprim”, spune Liviu Iolu, responsabil pe comunicare al campaniei electorale USR-PLUS.

Articolul precedentNicușor Dan anunță că votează PNL/ Supărare mare în USR / Cioloș: Șmecherii politice
Articolul următorANALIZĂ: Piața locală de software va crește și în 2020, la un nou maxim istoric, de peste 8 miliarde de euro