VIDEO Un liberal și un social-democrat s-au luat la bătaie în sediul Primăriei Focșani

Doi politicieni s-au agresat reciproc în sediul Biroului Electoral Muncipal Focșani. Este vorba despre liberalul Cristi Irimia și social democratul Bogdan Emilian Matișan. Liberalul ar fi găsit nereguli  în dosarul de candidatură al actualului primar din Focșani, Cristian Misaila, și mergând să verifice, a fost sechestrat acolo.

Liberalul Cristi Irimia fost consilier județean, în timp ce Bogdan Emilian Matișan este reprezentantul PSD din cadrul Biroului Electoral Municipal. Cristi Irimia ar fi mers la Biroul Electoral Municipal, aflat în sediul primăriei Focșani, pentru a verifica dosarul de candidatură pentru primăria Focșani al actualului primar pentru suspiciunea că ar conține semnături false.

Acolo, Irimia ar fi fost sechestrat după ce Matișan ar fi început să dea telefoane și să se agite de posibilele nereguli găsite. Irimia a filmat totul cu telefonul, declarând ulterior că nu ar fi avut cum să-l îmbrâncească pe membrul PSD pentru că el are o mână ruptă iar cu cealaltă filma.

Acum, cei doi se acuză reciproc și amenință cu plângeri penale.

Cristi Irimia a anunțat că va depune 3 plângeri penale, în timp ce Bogdan Emilian Matișan va depune plângere pentru lipsire de libertate ș lovire.

Polițiștii au deschis deja un dosar în urma unui apel la 112 din partea lui Bogdan Emilian Matișan pentru acuzații de loviri și violențe.

 

Incidente regretabile, din păcate, astăzi la BEC Focșani. Am fost lipsit de libertate în mod nelegal de către…

Publicată de Cristi Irimia pe Joi, 20 august 2020

Articolul precedentMonica Anisie: Numărul de ore se reduce anul acesta pentru clasa pregătitoare / Pentru restul, în următorii ani
Articolul următorLadislau Boloni este noul antrenor al echipei belgiene Gent