Un cuplu, care a amenințat protestatarii pașnici americani cu arma, a vorbit la Convenția Republicană a lui Trump

Mark și Patricia McCloskey, cuplul care a fost filmat în timp ce amenințau cu arma protestatarii pașnici din St. Louis în luna iunie, au ținut un discurs în cadrul Convenției Naționale Republicane, relatează The Guardian.

Cuplul a fost acuzat pentru că a amenințat cu arma de foc mai mulți protestatari ”Black Lives Matter” aflați lângă vila acestora, mai devreme în această vară.

Într-un discurs pre-înregistrat difuzat luni seară în cadrul Convenției Naționale Republicane, Mark și Patricia McCloskey au spus că Joe Biden, adversarul lui Trump în alegeri, „va promova anarhia în suburbiile americane” și va „proteja criminalii de oamenii onești” dacă va câștiga alegerile din noiembrie.

„Nici măcar o persoană din gloata scăpată de sub control pe care ați văzut-o lângă casa noastră nu a fost acuzată de vreo infracțiune. Dar știți cine a fost acuzat? Noi! Am fost acuzați de crimă pentru că am îndrăznit să ne apărăm casa”, a spus Mark McCloskey.

Cu toate acestea, nu există nicio dovadă că protestatarii ar fi deranjat liniștea și ordinea publică.

Cuplul a devenit popular după ce filmulețul cu ei „protejându-și” proprietatea s-a viralizat. Inclusiv președintele Donald Trump a redistribuit respectiva filmare.

Între timp, cei 330 de delegați ai Partidului Republican reuniți în Carolina de Nord au stabilit că Donald Trump va fi candidatul partidului la alegerile din finalul acestui an.

În cadrul Convenția Naționale Republicană, Trump i-a acuzat pe democrați că vor „să fure” alegerile.

Articolul precedentVIDEO Bărbat de 69 ani bătut crunt în Cluj pentru amânarea unui aviz de întrerupere a electricității
Articolul următorPrimul meci oficial de fotbal cu spectatori a fost anunțat