Călin Popescu-Tăriceanu, atac la Nicușor Dan: „Pare un dinozaur dezghețat care nu înțelege nimic”

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, candidat la funcţia de primar general al Capitalei, a postat un mesaj pe Facebook prin care îl atacă direct pe Nicușor Dan. Acesta susține că candidatul ”dreptei” „pare dinozaurul care, dezghețat după 60 de milioane de ani, nu înțelege nimic din lumea în care s-a trezit subit!”

„Nicușor Dan pare dinozaurul care, dezghețat după 60 de milioane de ani, nu înțelege nimic din lumea în care s-a trezit subit! Cum să-ți faci din lupta anticomunistă sloganul de campanie în anul 2020? Asta este oferta PNL la 30 de ani de la Revoluție: un candidat înghețat în lupta de clasă? PNL a uitat istoria cu “vin lupii”, strategie care nu a funcționat nici în anii ’90?”, își începe mesajul Tăriceanu.

„De la bun început această alianță nu a mirosit a bine. Să faci o alianță împotriva a ceva (să scoatem ciuma roșie din București – spun ei) și nu pentru bucureșteni mi se pare că este o palmă dată nouă tuturor. Asocierea PNL cu o structură ciudată care pare că vrea să ne ducă înapoi în vremea colectivizării nu este bine nici pentru ei și nici pentru noi. Bucureștiul are nevoie de soluții reale și nu de lupta de clasă de acum 70 de ani!”, punctează liderul ALDE.

Călin Popescu-Tăriceanu susține și că candidatul ”dreptei” nu are idei pentru rezolvarea problemei traficului bucureștean, așa că „o dă pe sloganuri anticomuniste”.

Tăriceanu ține să tragă și un semnal de alarmă: „Oameni buni, oare suntem pregătiți să încredințăm conducerea orașului nostru unui candidat care pare rupt de realitate, care uită în ce mileniu suntem?”

„Da, orașul nostru este în suferință, dar acești amatori nu sunt doctorii de care are nevoie, ci doar niște organizatori de parastase”, a conchis Tăriceanu.

Reacția lui Călin Popescu-Tăriceanu vine după ce Nicuşor Dan, candidat la Primăria Municipiului Bucureşti susţinut de PNL şi USR PLUS, a afirmat, luni, că în campania electorală va exista din nou „o luptă între comunism şi anti-comunism”, chiar dacă au trecut 30 de ani de la Revoluţie.

Articolul precedentVIDEO Eroina acestor zile: O ursoaică a traversat un lac din SUA cu trei pui în spate
Articolul următorSituația salarială în Republica Moldova: Bărbații mai bine plătiți ca femeile