Sorin Grindeanu revine politică în echipa lui Marcel Ciolacu

Anunț de ultimă ora al PSD: Sorin Grindeanu revine în politică, gata să candideze pentru funcția de președinte executiv în echipa lui Marcel Ciolacu, transmite Agerpres.

Sorin Grindeanu va face parte din echipa PSD Timiș, în care sunt incluși și Alfred Simonis, Eugen Dogariu, Sebastian Răducanu, Călin Dobra şi în Voichiţa Lăzureanu. Cea din urmă este prima femeie din PSD Timiș nominalizată de formațiune pentru funcția de primar al orașului Timișoara.

Vineri, 7 august, a fost ultima zi în care s-au putut depune candidaturile pentru Congresul PSD, care va avea loc pe 22 august, conform Digi24. Marcel Ciolacu a afirmat cu mai multe ocazii că este bun prieten cu Sorin Grindeanu și că ia în calcul posibilitatea de a face echipă cu acesta pentru alegerile din cadrul partidului.

Momentan, Sorin Grindeanu este președinte al Autoritații Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), funcție la care va trebui să renunți dacă se întoarce în politică.

Articolul precedentSpitalul „Victor Babeș” din Timișoara a primit primele doze de Remdesivir / Pentru câți pacienți vor fi suficiente
Articolul următorCu 1000 mai mulți militari americani în Polonia / Secretarul de Stat al SUA va semna acordul