VIDEO Cum s-a lăudat liberalul Fenechiu în direct că bea coniac de 50 de ani

Senatorul PNL Daniel Fenechiu s-a dat în spectacol, noaptea trecută, în timpul dezbaterii din Comisia Juridică a Senatului referitoare la legea carantinării, uitand că este încă în direct în timp ce se lăuda că bea ”un coniac de 50 de ani de la Luxemburg”.

„Sunteți în direct și ne faceți poftă!”, i-a replicat alt parlamentar. „Când e un moment important, beau câte un păhărel, îmi stimulează creativitatea. Pentru ca lumea să nu știe ce fac, beau din ceșcuță”, a spus senatorul liberal, între două înghițituri de coniac, dezvăluie Ziarul de Bacău.

Dialogul a continuat, fiind pauză în dezbaterile comisiei, iar Fenechiu s-a plâns în glumă că unii colegi din PNL ar vrea să-l carantineze. „Eu sunt o victimă în țara asta, eu voiam să terminăm cu astea…”.

La finalul ședinței, senatorul liberal, care este și liderul de grup al senatorilor PNL, a notat pe Facebook: „Acum s-a terminat ședința Comisiei juridice din Senat… Sper sa adoptam proiectul inainte ca efectele și consecințele jocului politicianist făcut de PSD să fie greu controlabile….”, potrivit Ziarul de Bacău.

Articolul precedentRusia: Peste 100 de arestări după protestele Opoziției
Articolul următorNoi proteste în Bulgaria după ce premierul refuză din nou să demisioneze