Ludovic Orban reacționează la scandalul dintre Nicușor Dan și Aurelian Bădulescu: „Singurul lor obiectiv e să le dea la gioale acelora care spun adevărul”

Premierul Ludovic Orban reacționează și el la scandalul provocat de viceprimarul capitalei Aurelian Bădulescu la conferința de presă a lui Nicușor Dan. ”S-au descalificat, și-au dat foc la valiză. Singurul lor obiectiv e să le dea la gioale acelora care spun adevărul”, a afirmat Orban, conform Mediafax.

”S-au descalificat. Firea l-a trimis pe Bădulescu acolo ca să împingă la un scandal, să împiedice exprimarea liberă, normală, civilizată, a unui candidat la primărie. S-au descalificat, și-au dat foc la valiză. Prin această atitudine au arătat clar că nu le pasă de bucureșteni și că singurul lor obiectiv e să le dea la gioale acelora care spun adevărul din București și despre administrația catastofală a PSD în București”, a declarat Ludovic Orban.
Premierul a mai spus că nu se aștepta ”la asemenea mitocănie și bădărănie din partea PSD”.
Reamintim că viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu i-a bruiat conferința candidatului comun USR-PNL la Primăria Capitalei. Acesta a adus un dulap și i-a spus lui Nicușor Dan că aici a stat acesta în toată această perioadă, fiind invizibil. Cei doi s-au îmbrâncit, iar Bădulescu nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să vorbească.
Până acum, și liderul USR Dan Barna a reacționat: „administrația de troli a Bucureștiului care a arătat că e o adunătură de huligani”.
Articolul precedentAstăzi în istorie: 5 iunie, ziua mondiala a mediului
Articolul următorBilant coronavirus: 196 de cazuri noi în ultimele 24 de ore