Rareș Bogdan acuză PNL că a adus în partid un apropiat al lui Carmen Dan implicat în evenimentele de la 10 august

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a criticat vineri seară, la Digi 24, deciza PNL Buzău de a-l aduce în partid pe funcția de secretar al filialei pe Viorel Ștefu, fost secretar de stat în subordinea lui Carmen Dan și apropiat al lui Liviu Dragnea, care a fost implicat în evenimentele de la 10 august.

”Sunt convins că cei care au făcut greșeala să îl transfere la PNL de la Pro România, fost la PSD, să îl pună secretar general… Dacă era un simplu membru puteam să înțeleg, să mă întorc cu spatele. Cine este domnul Ștefu? Ca să înțelegeți de ce sunt eu revoltat. Domnul Ștefu este fost secretar de stat în Ministerul de Interne, omul care a primit informările de la serviciile de informații – DIPI și SRI pe subiectul 10 august și care nu le-a comunicat mai departe, care nu le-a dat mai departe, care a fost chemat în „Dosarul 10 august”, care a fost pus de Liviu Dragnea și a fost un apropiat a lui Liviu Dragnea și a lui Carmen Dan și eu, Rareș Bogdan, nu accept ca acest individ să stea cu mine la masă sau în aceeași sală!”, a declarat Rareș Bogdan.

Articolul precedentAngajați ai Ambasadei României în Kazahstan și Consulatului General al României la Cernăuți, testați pozitiv cu COVID-19
Articolul următorLiga I: Gaz Metan Mediaş – FC Botoşani 0-2, în play-off