Violeta Alexandru: PSD a încercat să ne blocheze depunând 13 contestaţii

Demersul PSD de a contesta candidaturile liberalilor în funcțiile de consilieri și primari de sectoare- aspru criticat de ministrul Muncii, Violeta Alexandru. Social-democrații au încercat să-i blocheze pe candidații PNL și au depus 13 contestații împotriva listelor pe care se află aceștia.

„PSD, de frică, a încercat să ne blocheze depunând 13 contestaţii. (…) PSD a depus contestaţii pentru că PNL Bucureşti este principala forţă politică cu care are o competiţie. PNL este forţa politică ce poate învinge PSD în Capitală. PSD a dus Capitala în faliment şi ne pune în situaţia de a munci serios, ceea ce vom face, pentru a recupera toată această perioadă neagră în care Bucureştiul s-a aflat. (…) PNL putea să depună contestaţii împotriva altor partide, şi în special a PSD, dar nu acesta este modul în care candidaţii noştri înţeleg să facă politică pentru bucureşteni”, a susţinut Violeta Alexandru, într-o conferinţă de presă.

Scopul PNL este de a scăpa Capitala de PSD- mai spune doamna ministru.

„Scopul PNL este să scăpăm Capitala de PSD, un PSD care ne-a dus în faliment, un PSD care ne face viaţa un coşmar în Bucureşti, un PSD care este aproape de clanurile interlope şi care ne intimidează, caută să ne transmită frică şi teama de a locui în oraşul nostru, un PSD care a confiscat banii publici şi care îi foloseşte pentru interese de grup şi mai puţin spre deloc pentru interesul bucureştenilor. (…) Anunţ PSD că mai are foarte puţin de stat în administraţia din Bucureşti. Ceea ce au încercat acum să ne blocheze să candidăm este o tactică specifică acestui partid de a folosi orice alt mijloc, mai puţin căile democratice şi căile civilizate, pentru a putea câştiga o competiţie electorală”, a adăugat liderul liberalilor bucureşteni.

Violeta Alexandru susţine că echipa PNL Bucureşti le va demonstra bucureştenilor diferenţa între „intimidare”, practicată de PSD, şi modul civilizat de a lua decizii în administraţia Capitalei.

Conferință de presă cu Președintele PNL București, Violeta Alexandru, Sebastian Burduja, liderul PNL Sector 1 și Antonel Tănase, liderul PNL Sector 3.

Publicată de Violeta Alexandru pe Duminică, 23 august 2020

Articolul precedentLudovic Orban: Nu putem fixa redevenţe fără să ţinem cont de tot ceea ce înseamnă piaţa mondială,
Articolul următorBucurești: Focar de coronavirus pe un șantier din sectorul 4