Nicușor Dan a lansat BucurestiUmilit.ro, un site pentru problemele orașului

Nicușor Dan, candidatul dreptei pentru Primăria Capitalei, alături de președintele PNL București, Violeta Alexandru, a lansat miercuri site-ul bucurestiumilit.ro, unde bucureștenii pot semnala toate problemele pe care le văd în oraș.

„Nu există zi în București în care să nu crape ceva, și pentru că primarul în funcție prezintă Bucureștenilor, pe banii noștri, o realitate contrafăcută, am decis să lansăm un site care se numește Bucureștiumilit.ro, în care invităm bucureștenii să spună ei înșiși cum văd orașul, să semnaleze toate problemele pe care le văd, probleme punctuale și de structură. În momentul în care vom merge la primărie, acele probleme punctuale le vom rezolva”, a declarat Nicușor Dan în cadrul unei conferințe de presă.

Acesta a subliniat că, în campania electorală, echipa sa vrea să arate imaginea reală a Bucureștiului.

„Invităm Bucureștenii să contribuie la acest site. El are două scopuri: să informăm cetățenii asupra realității acestui oraș, și chiar să rezolvăm aceste probleme, când o să ajungem la Primărie”, a mai adăugat politicianul.

Prezentă la eveniment, președintele PNL București și ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat că administrația PSD nu este canalizată spre rezolvarea problemelor oamenilor, ci spre rezolvarea intereselor de grup ale PSD.

„În loc să consolideze, în loc să facă treabă temeinic, administrația PSD zugrăvește fațada blocurilor și dă aparența că face treabă, în loc să-și planifice lucrări de infrastructură și să repare arterele, administrația PSD cârpește ici colo. În loc să se implice serios, pentru că a avut toate oportunitățile la îndemână, să acceseze fonduri și să modernizeze rețeaua subterană care ne permite să avem căldură și apă caldă, administrația PSD se face că lucrează, ignoră oportunitățile oferite de structurile europene și ne ține în frig, ne ține captivi unui mod de lucru în care să părem că cerșim dreptul la o capitală civilizată”, a adăugat ministrul.

Articolul precedentAustralia intră în recesiune, pentru prima oară în ultimii 30 de ani / Contracție economică de 7% în al doilea trimestru
Articolul următorPeninsula Coreea se pregătește să fie lovită de taifunul Maysak / Stare de alertă în Coreea de Nord și Coreea de Sud