Miting electoral în plină pandemie fără respectarea regulilor sanitare

Miting electoral fără reguli sanitare în județul Dolj. Aproximativ 300 de persoane care nu respectă distanțarea fizică apar într-un filmuleț postat de viceprimarul Pro România al localității Calopăr. Întâlnirea a fost convocată de primarul PSD. Mai apoi, primarul și adjunctul său au avut un schimb de replici dure.

 Potrivit viceprimarului, inclusiv angajații Primăriei au fost obligați să participe. La un moment dat, oamenii sunt urcați în mai multe microbuze care au un afiș electoral cu primarul pe ele.

Între cei doi oficiali ai comunei a izbucnit un scandal. 

Viceprimar: Distanțare socială, uitați-vă aici ce înseamnă distanțare socială. La Calopăr. Frumos! Pandemia! Coronavirusul! Ia, uitați cum îi organizează domnul primar aici. Ascultați! N-am furat ca dumneavoastră, domn primar! Uitați, primăria! Ați băgat milioane în buzunare, domnul primar!  

Primar: Ce să faci tu cu banii, bă?

Viceprimar: Nu mie, nu! Că eu muncesc. Nu e problemă! Nu îi fur ca dumneavoastră. Te-am dus în spital, ți-am salvat viața.  

Primar: Erai în stare să mă pupi în c… atunci!

Viceprimar: Să te pupi dumneata! Eu nu te pup în… Nesimțire! Nesimțire! Ia, auziți vocabular de primar!

PRIMAR FARA SUSTINERE!In plina pandemie,actualul primar in functie, Marin Catalina, reprezentatul Psd in comuna Calopar județul Dolj face campanie electorală cu peste 300 de persoane aduse din toate colturile județului !Edilul constientizeaza ca nu mai are sustinere din partea locuitorilor comunei Calopar si s-a gandit ca cea mai buna solutie pentru a impresiona cetatenii este sa aduca susținători din alte locuri.Conform legislației in vigoare ,acțiunile ce nu respecta distantarea sociala ,nu sunt permise.Acest om ar fi trebuit sa fie un exemplu pt comunitate,datorita disperarii, incalcam legea?

Publicată de Pavel Marius pe Sâmbătă, 22 august 2020

 

Articolul precedentFurtunile tropicale Laura și Marco se îndreaptă spre Golful Mexic
Articolul următorAvertizare meteo de vreme instabilă. Vreme la extreme cu furtuni și caniculă