Marcel Ciolacu: Vom depune o moțiune de cenzură

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a anunțat că partidul său va depune o moțiune de cenzură împotriva guvernului Orban, care va trece cu siguranță, transmite Agerpres. 

Momentul în care moțiunea va fi depusă nu a fost încă stabilit.

„Nu este nici prima, nici ultima oară, vom depune o moţiune de cenzură şi va trece sută la sută această moţiune. Depunerea moţiunii de cenzură ţine de mai mulţi factori, în primul rând să treacă. Eu am spus că, în momentul în care vom depune moţiune de cenzură, moţiunea de cenzură trece sută la sută. Momentul (depunerii – n.r.) este o decizie politică şi se ia într-un for politic, respectiv în Comitetul Executiv al partidului şi în discuţii cu ceilalţi preşedinţi de partid cu reprezentare în Parlamentul României”, a declarat Ciolacu într-o conferință de presă.

Liderul PSD a adăugat și faptul că până acum partidul său are asigurate 204 de voturi, fiind necesare încă 26 pentru a atinge pragul necesar trecerii moțiunii.

Articolul precedentAlba-neagra între PSD și PNL pe legea care reglementează carantina și izolarea, aflată pe masa Senatului
Articolul următorMuniție neexplodată găsită pe un șantier din Sibiu