Lucian Romașcanu a folosit un limbaj licențios la adresa reporterilor

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu- ieșire nervoasă la adresa presei. În timp ce îi aștepta în sala de conferințe pe reporterii aflați în curtea sediului central al PSD care, la rândul lor, îl așteptau pe Marcel Ciolacu, Romașcanu s-a enervat și a folosit un limbaj licențios la adresa jurnaliștilor. El nu a știut că microfoanele camerelor de filmat erau pornite.

Ulterior, purtătorul de cuvânt al PSD și-a prezentat scuze pentru limbajul folosit la adresa presei, susținând că este nervos din cauza contextului politic fierbinte, generat de racolările făcute de PNL în rândul PSD-iștilor.

”#scuzepublice. Azi, înaintea conferinței de presă, pe un fond încărcat, se pare că am avut o scăpare de limbaj pe care o regret. În contextul plecărilor din partid am avut o reacție exagerată care, totuși, fiind în spațiu privat și într-o conversație privată, n-ar fi trebuit să fie făcută publică. A fost făcută publică și, în consecință, îmi prezint scuzele de rigoare. Repet, daca a existat o ieșire nepotrivită, aceasta a fost exclusiv generată de traseiștii acestei perioade. Respect presa, am peste 20 de ani de muncă în această industrie, îi asigur și pe această cale pe jurnaliști de tot respectul meu. Mulțumesc pentru înțelegere! PS. înțeleg blamul politic al celor din PNL în special, e campanie. Sunt convins că dumnealor, în spațiu privat, își aleg cu mare grijă cuvintele…”, a scris Romașcanu pe pagina sa de Facebook. 

Ulterior președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a anunțat că Lucian Romașcanu a fost demis din funcția de purtător de cuvânt al Partidului Social Democrat.

Articolul precedentLudovic Orban: Nu sunt de acord cu traseismul politic
Articolul următorOrban afirmă că moțiunea de cenzură este „un mijloc de campanie electorală internă”