Firea: Soțul meu l-a sunat pe domnul Orban să îl întrebe de ce m-a demonizat

Firea spune că a fost făcută o campanie „bazată numai pe minciuni” la adresa sa și că soțul său l-a sunat pe Ludovic Orban în noaptea alegerilor.

De asemenea, Gabriela Firea a declarat că decizia de a nu face declarații imediat după anunțarea rezultatelor exit-poll a fost luată „în timpul săptămânii de echipa de comunicare” și că dacă rezultatul ar fi fost unul „bun”, ar fi făcut declarații de presă de la sediul partidului de la 21:30.

“Am obţinut foarte multe voturi, mai ales într-o campanie bazată numai pe minciuni la adresa mea, că am o caracatiţă. Vreau să văd caracatiţa când va ajunge domnul Dan şi va căuta caracatiţa, va chema caracatiţa la şedinţă. Nu există o caracatiţă, acelea au fost minciuni de campanie. Când soţul meu l-a sunat pe domnul Orban în noaptea alegerilor şi l-a întrebat de ce a ales calea urâtă a unei campanii negative, de ce m-a demonizat, de ce m-a demolat, e convins că a făcut bine, e convins că pentru bucureşteni e mai bine să fie domnul Dan faţă de mine care inclusiv adversarii îmi recunosc capacitatea de muncă şi de implicare. Şi domnul Orban a spus: ”Măi Florine, dar erau declaraţii politice”. Dacă în cadrul unor declaraţii politice poţi să demolezi un om şi poţi să spui numai minciuni, atunci această politică este murdară”, a declarat marți Gabriela Firea, înaintea ședinței PSD de evaluare a alegerilor locale.

Reamintim ca fostul primar al Capitalei a refuzat inițial să-și recunoască înfrângerea, după anunțarea exit-poll-urilor, preferând să aștepte rezultatele oficiale.

Totodată, ea a lansat acuzații asupra colegilor din PSD, care nu ar fi susținut-o îndeajuns.

Articolul precedentCrește numărul victimelor în luptele din Nagorno-Karabakh
Articolul următorScandalul de fraudă de la Sectorul 1 continuă / Mai multe buletine de vot decât oameni prezenți