Deputatul PSD Marius Mitică Mărgărit cu cont de Tinder, ales la SRI

Deputatul PSD Marius Mitică Mărgărit a fost ales în Comisia parlamentară de control a SRI. Mărgărit a intrat în atenția presei în 2019, după s-a aflat că acesta are cont pe celebra aplicație de găsire a partenerului, Tinder, scrie Newsweek.

În ședinţa comună din 24 iunie 2020, a Senatului şi Camerei Deputaţilor, Mărgărit a primit 349 de voturi „pentru” și 17 „împotrivă” pentru a ocupa un loc în Comisia parlamentară de control a SRI. Deputatul PSD va trebui să renunțe la poziția de secretar al Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, pe care o ocupă din februarie 2019.

Pe Tinder, deputatul PSD apare cu numele de Marius. La descriere, el menționează că este deputat la Parlamentul României și că a absolvit Academia Națională de Informații „Mihai Viteazu”.

Între 2014-2015, Mitică Marius Mărgărit a lucrat în cadrul Guvernului. El a ocupat funcția de subsecretar de stat în „domeniul naval”, în cadrul Ministerului Transporturilor, potrivit CV-ului oficial.

Mai mult, Mărgărit i-a împrumutat soției 2,32 milioane de lei și că a trecut în declarația de avere că are o colectie de „ciasuri” în valoare de 12.000 de euro.

Articolul precedentSalariul de la Plahotniuc pentru Igor Dodon, un caz clasat de Procuratura moldoveană
Articolul următorRecord de infectări cu noul coronavirus în România: 460 de cazuri noi în ultimele 24 de ore