VIDEO Claudiu Târziu (AUR): Vom începe o revoluție conservatoare / Ne vom ține de cele 50 de măsuri anunțate

Jurnalistul și scriitorul Claudiu Târziu, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a îndemnat la moderație până la confirmarea oficială a rezultatelor. 

Acesta a declarat: „Vom începe o revoluție conservatoare: Până acum, în Parlamentul României nu a existat un partid conservator care să aibă cele patru valori fundamentale: Familia, Națiunea, Credința și Libertatea.”

„Noi suntem aliatul natural, apărătorul și promotorul Bisericii, care este tot mai atacată. Vom lupta pentru Unire și o Românie mare. Ne vom ține de cele 50 de măsuri anunțate. Noi suntem cu suveraniștii, nu cu globaliștii și cu cei care vor să ne distrugă identitatea și credința, asta ca să știți cu cine aveți de a face”.

„Noi suntem aceia care si-au declarat deschis sprijinul pentru Donald Trump, acesta fiind exponentul cel mai important al curentului suveranist. Am făcut parte din Coaliția pentru Familie, lucru pe care îl susținem în continuare. Luptăm pentru suveranism, pentru identitate națională.”

Articolul precedentCine este AUR, surpriza alegerilor parlamentare 2020
Articolul următorRezultate exit poll CURS-Avangarde pentru ora 21.00, la închiderea urnelor pentru Senat şi Camera Deputaţilor