Ciolacu: Domnul Cătălin Rădulescu, în acest moment, nu are ce să mai caute în interiorul Partidului Social Democrat

Deputatul PSD de Argeș, Cătălin Rădulescu nu mai are loc  în partid în acest moment- spune președintele formațiunii Marcel Ciolacu. Rădulescu a fost exclus recent din PSD după ce nu a participat la votul moțiunii de cenzură.

„Fostului meu coleg îi urez sănătate, succes. Din punctul meu de vedere, vă spun foarte clar, domnul Rădulescu, în acest moment, nu are ce să mai caute în interiorul Partidului Social Democrat”, a declarat Ciolacu sâmbătă, la Piteşti, în cadrul unei conferinţe de presă.

Senatorul Roxana Paţurcă şi deputaţii Adrian Todor, Cătălin Rădulescu şi Dan Ciocan au fost excluşi din PSD, pe 1 septembrie, pentru că au lipsit de la şedinţa de plen comun a Parlamentului în care trebuia să se dezbată şi să se voteze moţiunea de cenzură.

Decizia excluderii celor patru a fost luată de Comitetul Politic Naţional al PSD.

Conferință de presă susținută de președintele #PSD Marcel Ciolacu, președintele PSD Argeș Ion Mînzină și președintele PSD Pitești Cristian Gentea, la Pitești

Publicată de Partidul Social Democrat pe Sâmbătă, 19 septembrie 2020

Articolul precedentRusia afirmă că nu sunt suficiente probe pentru a deschide o anchetă în cazul opozantului Alexei Navalny
Articolul următorUniversitățile vor primi 10 milioane de euro pentru achiziția de măști și dezinfectanți