Amenzi de 5.800 de lei după scandalul de la conferința de ieri a lui Nicușor Dan

După scandalul de la ultima conferință a candidatului comun USR-PLUS-PNL, Nicușor Dan, amenzile nu au întârziat să apară. 580 de lei a primit amendă fiecare dintre șoferii angajați la firma de salubritate a sectorului 5 al Capitalei, după ce au bruiat conferința lui Nicușor Dan, claxonând fără motiv.

Reamintim că ieri, Nicușor Dan, a susținut o conferință în sectorul 5 al Capitalei, fiind din nou bruiat. 

Amenzile date însumează 5.800 de lei. Fiecare șofer al firmei de salubritate, care au claxonat fără motiv și chiar i-au stropit pe cei prezenți cu dezinfectat, au fost amendați cu suma de 580 de lei.

Se pare că nu polițistul local, care a venit la fața locului și l-a somat pe Nicușor Dan să mute conferința pe trotuar, a dat amenzile. Polițistul local nu a făcut nimic pentru a opri angajații firmei de salubritate. El ar fi dirijat chiar traficul pentru a favoriza apropierea mașinilor de salubritate de locul unde era susținută conferința.

Polițistul lucra la Poliția locală din Sectorul 5 din decembrie 2019. Înainte, acesta a fost angajat la Poliția locală a municipiului București. El este inculpat într-un dosar de mită, fiind acuzat că ar fi primit mită în 2011, susține Digi24. Acesta și-a recunoscut vinovăția în fața procurorilor.

Articolul precedentFocar nou de coronavirus în România: aproximativ jumătate din angajații unei fabrici de dulciuri sunt infectați
Articolul următorMinistrul ungar de externe, nou atac la adresa lui Klaus Iohannis: „Politician extremist antimaghiar”