VIDEO Allen Coliban a depus jurământul și este oficial primarul Brașovului

Allen Coliban a depus jurământul și este oficial noul primar al Brașovului. Consilierii locali au fost și ei investiți în funcție, toate, în ședința de constituire a Consiliului Local al Municipiului Brașov, desfășurată astăzi. 

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, a convocat, conform prevederilor legale, ședința de constituire a Consiliului Local al Municipiului Brașov, astăzi, 28.10.2020.

Cvorumul a fost îndeplinit așa că primarul Brașovului, Allen Colliban, a fost investit în funcția de primar al Brașovului. Pe lângă depunerea jurământului de către Allen Coliban, au depus jurământul și consilierii locali aleși.

Ședința a fost prezidată de fostul primar, George Scripcaru.

După depunerea jurământului Allen Coliban a declarat: „Pe 27 septembrie, cetățenii Brașovului au dat un vot de încredere pentru un viitor mai bun al orașului iar rezultatul acestui vot este și o echipă nouă de consilieri locali. Avem o echipă tânără, dinamică și sunt optimist că vom duce la bun sfârșit misiunea încredințată de către electorat”.

„Împreună avem o misiune dificilă, dar frumoasă, trebuie să apăsăm pedala de accelerație a dezvoltării Brașovului. Brașovul a suferit prea mult de pe urma unor bătălii intra sau inter partinice”, a mai declarat noul primar al Brașovului.

Președinte Consiliu Județean Brașov, Adrian Veștea a declarat și el că va face echipă bună cu Allen Coliban.

Articolul precedentFemeie de 83 de ani, suspectă de coronavirus, ținută ore întregi în frig la Spitalul Județean din Târgoviște
Articolul următorSUA: Cântăreț dispărut de peste o lună, găsit în portbagajul unei mașini