Laborator digital inteligent în cadrul Colegiului Tehnic de Arhitectură „Ioan N. Socolescu”

Colegiul Tehnic de Arhitectură și Lucrări Publice „Ioan N. Socolescu”, anunță demararea proiectului “Dezvoltarea unui laborator digital inteligent în cadrul Colegiului Tehnic de Arhitectură și Lucrări Publice I.N. Socolescu”, proiect finanţat prin PLANUL NAŢIONAL DE REDRESARE ŞI REZILIENŢĂ Pilonul VI.

Proiectul se desfasoară in perioada DECEMBRIE 2023 – IANUARIE 2025, valoarea totală a contractului de finanţare fiind de 294066.60 lei, fara TVA, fonduri nerambursabile din partea Uniunii Europene – Următoarea Generaţie UE.

Obiectivul general proiectului îl reprezintă asigurarea infrastructurii și a resurselor tehnologice necesare pentru dezvoltarea unui laborator inteligent în cadrul Colegiul Tehnic de Arhitectură și Lucrari Publice I. N. Socolescu oferind astfel, o mare autonomie în învățare elevilor, prin utilizarea metodelor de învățare moderne și atractive. Prin desfășurarea procesului de învățare cu ajutorul laboratorului inteligent dezvoltat, elevii vor dobandi capacitatea de a-și stabili propriile obiective de învățare, de a rezolva creativ probleme și de a gestiona mai bine timpul dedicat învățării. Laboratorul inteligent dezvoltat în cadrul proiectului, va oferii elevilor posibilitatea de a personaliza învățarea în funcție de temele de interes și de a reflecta la propriul proces de învățare, având experiențe care le vor dezvolta atât competențele-cheie, cât și cele transversale.

Citește comunicatul de presă: Comunicat de presa_SmartLAB
Colegiul Tehnic de Arhitectură și Lucrări Publice „Ioan N. Socolescu”
colegiulionsocolescu.ro

Articolul precedentRâul cu ape calde
Articolul următorHoroscop 5 martie