Sorin Cîmpeanu, despre cămașa folosită la vaccinare: Este folosită de insulino-dependenți

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a spus despre cămașa cu mâneca decupată pe care a îmbrăcat-o la vaccinarea anti-Covid că este folosită de persoanele care fac insulină. Ministrul a precizat că tatăl său este dependent de insulină.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a vorbit miercuri seara, la Digi 24, despre cămașa misterioasă pe care a folosit-o la vaccinare, scrie Mediafax.

El a spus că este o cămașă folosită de persoanele insulino-dependente și a dezvăluit faptul că tatăl său este dependent de insulină.

„Povestea acelei cămăși este foarte simplă. A fost un mod de a face vizibil faptul că eu susțin actul, necesitatea și importanța vaccinării cadrelor didactice. Dacă vreți să mergeți în detalii, uitați-vă la cei care sunt insulino-dependenți și își fac injecție de două ori pe zi la birou. Nu este o invenție absolută, doar că a fost vizibilă. Tatăl meu este dependent de insulină. Plus că am făcut câteva zeci de vaccinuri”, a declarat ministrul Cîmpeanu.

Articolul precedentTurcan: Joi voi dau un ordin de ministru prin care să fie revizuite, evaluate toate dosarele de pensie
Articolul următorCe spune Claudiu Năsui despre colaboratoarea Securității pe care o dorește șefă la minister: Mi-a fost recomandată