Italia: Pacienți suspecți de covid primesc oxigen în mașini, spitalul fiind copleșit

De la începutul pandemiei de coronavirus, Italia a înregistrat cel puțin 960.373 de cazuri confirmate și 41.750 de decese, scrie Skynews.

Persoanelor suspecte de coronavirus din Napoli, Italia, li s-a administrat oxigen în mașinile lor după ce un spital din apropiere a devenit copleșit de pacienți. În fața spitalului Cotugno s-a format o coadă de mașini și ambulanțe, care părea să nu poată face față afluxului de noi cazuri COVID-19.

Lucrătorii medicali din al treilea oraș ca mărime din țară au verificat persoanele care așteaptă la coadă în vehiculele lor și au oferit rezervoare de oxigen celor cu dificultăți de respirație.

Antonio Abenante, rezident local în capitala regională Campagna, a declarat că este îngrijorat după ce nu a putut obține informații despre starea tatălui său. El a spus: „Astăzi tatăl meu nu mi-a răspuns la telefon și sunt îngrijorat.

„Am chemat un medic și el ne-a spus că toți medicii din secție sunt în izolație pentru că sunt infectați cu  COVID-19, iar acesta era medicul de gardă și nu știa nimic”.

Articolul precedentSe poartă și la USR: Cum a mințit primarul Brașovului timp de 15 ani că are o facultate când el a fost exmatriculat
Articolul următorBrazilia suspendă studiile privind vaccinul chinezesc Sinovac, invocând „efecte adverse grave”