Echipa de campanie a lui Donald Trump respinge orice responsabilitate pentru infectarea cu coronavirus la evenimentele electorale

Participanții la următorul miting al președintelui Donald Trump la Tulsa, Oklahoma, trebuie să fie de acord să nu dea în judecată campania dacă se contaminează cu coronavirus, potrivit CNN.

Participanții sunt invitați la RSVP să obțînă admiterea la eveniment și, prin înregistrare, trebuie să fie de acord cu o exonerare de răspundere, în care afirmă că recunosc „riscul inerent de expunere la COVID-19 în orice loc public în care sunt prezenți oameni”.

„Prin participarea la Adunare, dumneavoastră și orice invitați va asumați în mod voluntar toate riscurile legate de expunerea la COVID-19 și sunteți de acord să nu îl trageți la răspundere pe Donald J. Trump, sau pe oricare dintre afiliații lui, directori, ofițeri, angajați, agenți, antreprenori sau voluntari răspunzători pentru orice boală sau vătămare „, se arată într-un comunicat.

Staff-ul de campanie al lui Donald Trump a anunțat oficial planurile miercuri pentru primul miting al președintelui, deoarece majoritatea țării s-a închis pentru a preveni răspândirea virusului. El va apărea într-un spațiu interior, Centrul BOK, din Tulsa, pe 19 iulie.

Anunțarea mitinglui vine în momentul  în care cazurile de coronavirus sunt în creștere în unele părți ale SUA.

Numărul cazurilor continuă să crească în mai multe state, chiar dacă altele arată o tendință descendentă sau se mențin constant. La nivel național, peste 2 milioane de oameni au fost infectați de virus și peste 112.000 au murit, potrivit datelor de la Universitatea Johns Hopkins.

Articolul precedentIon Chicu: Până la 30 iunie vor fi reluate toate activitățile economice în Republica Moldova
Articolul următorFemeile și tinerii, cei mai afectați din punct de vedere al sănătății mintale în perioada pandemiei