Negoiță i-a dat ultimatum lui Merelo Marin: „Dacă nu virați banii până mâine, sistez negocierile cu voi și discut cu altcineva!”

Dinamo așteaptă cu nerăbdare banii promiși de spaniolul Juan Jose Melero Marin, potrivit prosport.ro.

Conform unui precontract semnat săptămâna trecută, spaniolul s-a angajat să vireze un împrumut de 500.000 de euro în conturile clubului din Ștefan cel Mare. Finanțatorul roș-albilor, Ionuț Negoiță, a vorbit de dimineață cu spaniolii și le-a transmis clar că în situația în care banii nu vor intra mâine dimineață în conturile clubului, negocierile vor fi sistate.

Melero Marin a anunțat că oferă cei 500.000 de euro drept garanție. În cazul în care negocierile nu se concretizează, banii să devină un împrumut care ar urma să fie returnat din prima tranșă a drepturilor de televizare din sezonul 2020/2021.

Patronul de la RIN le-a dat spaniolilor acest ultimatum pentru că nu mai vrea să piardă timpul așa cum a făcut cu spaniolii reprezentați de controversatul impresar Toni Curea.

Dacă Merelo Marin va livra mâine dimineață banii, așa cum doresc dinamoviștii, Negoiță va folosi suma pentru a plăti datoriile către ANAF, dar și o mare parte din restanțele salariale ale jucătorilor, lucru confirmat și de managerul general al ”câinilor”, Florin Prunea.

Articolul precedent100 de ani de la semnarea Tratatului de la Trianon
Articolul următorMobilitatea populaţiei a scăzut cu mai mult de jumătate în perioada stării de urgenţă, conform unui studiu UBB