Agresoarea Cristinei Joia şi-a schimbat declaraţia după mai bine de 5 ore de audieri

Agresoarea Cristinei Joia şi-a schimbat declaraţia, femeia recunoaşte că a minţit atunci când a spus că designerul i-ar fi rupt ştergătoarele la maşină, potrivit adevarul.ro.

Tot azi, după o noapte petrecută după gratii, femeia şi-a schimbat declaraţia, anunţă PRO TV. A recunoscut că victima nu i-a rupt ştergătorul de la maşină, doar i l-a ridicat pentru a o atenţiona că a parcat în loc nepermis.

Ştefania Andrei, femeia de 34 de ani care a băgat-o în spital pe Cristina Joia, a fost prinsă şi reţinută luni seara, pentru 24 de ore. Iniţial, le-a spus anchetatorilor că designerul emisiunii „Visuri la cheie” a jignit-o şi i-a rupt ştergătorul de la maşină, ceea ce ar fi înfuriat-o. După o noapte petrecută după gratii, şi-a schimbat declaraţia.

Agresoarea fi acuzată de infracţiunea de loviri şi alte violenţe, pentru care riscă până la 5 ani de închisoare. Autorităţile aşteaptă raportul preliminar medico-legal, care ar putea schimba încadrarea acuzaţiei la „vătămare corporală”, pentru care pedeapsa ajunge la 10 ani de închisoare.

Cristina Joia, designerul emisiunii „Visuri la cheie” (PRO TV) se află în continuare în spital, desfigurată,  încă în stare de şoc. Ea a făcut plângere penală împotriva agresoarei. „Dacă mi-ar fi dat un simplu pumn, nu ar fi fost atât de grav. Dar sunt practic tăiată şi oasele din interior secţionate. Doar pentru că i-am spus că nu parchează cum trebuie. Am început să fim conduşi de clanuri de interlopi şi să îţi fie frică să iei poziţie în ceva ce crezi”, a declarat designerul la PRO TV.

Referință:

Articolul precedentActorul Vladimir Găitan a decedat
Articolul următorAcord între Parlament și Consiliu pentru bugetul Uniunii Europene