Festivalurile Untold, Neversea, ARTmania, Summmer Well și Electric Castle vor fi sprijinte de guvern, anunță Raluca Turcan

Festivalurile Untold, Neversea, ARTmania, Summmer Well și Electric Castle vor fi sprijinte de Guvern, după cum a anunțat vicepremierul Raluca Turcan, citată de Agerpres.

Guvernul își propune să elaboreze o schemă de ajutor de stat ce va fi acordat organizatorilor de festivaluri, care și-au întrerupt aproape complet activitatea în acest an și care au avut pierderi imense.

Raluca Turcan vede ajutorul pe care guvernul urmează să îl acorde ca pe o investiție extrem de profitabilă: „Un leu investit în această industrie de festivaluri poate genera venituri de zece ori mai mari.”, a scris vicepremierul într-o postare făcută pe contul personal de Facebook.

De asemenea, pentru a organiza ediția de anul viitor a festivalurilor care aduc la un loc mii de spectatori din țară sau din afara granițelor, Turcan a menționat că împreună cu Asociaţia Organizatorilor de Concerte şi Evenimente din România va fi pregătit un set de norme sanitare, care să permită organizarea concertelor.

Articolul precedentCoronavirus: 600 de persoane din capitala Thailandei au fost testate după ce au intrat în contact cu un „caz fantomă”
Articolul următorNelu Tătaru: prima tranșă de vaccinuri împotriva COVID-19 ar putea ajunge în România în luna decembrie