Donald Trump: politica lui Joe Biden este „made in China”, a mea este „made in USA”

Campaniile electorale ale celor doi candidați la președinția Statelor Unite continuă în forță, iar Donald Trump continuă să îl atace verbal pe rivalul său, Joe Biden. În cel mai recent discurs susținut în fața electoratului, Donald Trump își acuză contra-candidatul că are o politică „made in China”, relatează dpa, citat de Agerpres.

Donald Trump susține că agenda lui Joe Biden este una care va aduce la declinul economiei americane. În discursul de acceptare a nominalizării sale din partea Partidului Republican pentru un nou mandat, susținut la Casa Albă, Trump a declarat că „Agenda lui Joe Biden este «made in China». Agenda mea este «made in USA».”

Trump l-a mai atacat pe Biden și în privința politicii energetice pe care acesta o propune, amintită în discursul de acceptare rostit săptămâna trecută: „Cum poate Joe Biden să se pretindă a fi un aliat al luminii când propriul partid nici măcar nu poate ţine lumina aprinsă”.

Americanii vor ieși la vot în această toamnă pentru a-și alege un nou președinte dintre cei doi candidați propuși. Joe Biden, vice-președinte în perioada mandatului lui Barack Obama, candidează din partea Partidului Democrat, în timp ce Donald Trump își dorește să obțină un nou mandat, candiând din parte Partidului Republican.

Articolul precedentVenzuela dorește să înceapă cât mai repede producerea vaccinului rus Sputnik V
Articolul următorPatru județe din Translivania se află sub cod galben de ceață / Avertizarea ANM