Bronz la CE de Lupte Seniori de la București, cu Mihai Denis în prim-plan doborându-și adversarul fără să piardă vreun duel Bogdan Buda | Inquam Photos

Mihai Denis a câștigat medalia de bronz la Campionatul European de Lupte de Seniori, de la București, desfășurat în această perioadă, mai exact , 12-18 februarie, după ce și-a spulberat adversarul în finala mică. Unul dintre reprezentanții României la competiția care are loc în Capitală a fost premiat cu medalia de bronz la finalul unui meci în care nu a pierdut vreun duel direct.

Luptătorul din țara noastră a concurat la categoria 55 kg, lupte Greco-Romane și a trecut, în finala mică, de georgianul Nugzari Tsurtsumia, cu 9-0. Sportivul român și-a învins oponentul direct la tuș și a primit aplauzele furtunoase din partea publicului prezent în interiorul Sălii Polivalente, din București.

Acesta și-a obținut dreptul de a concura în această fază a întrecerii în decursul zilei de 12 februarie, fiind implicat de atunci și până la ora disputării jocului într-o sesiune de pregătire intensă, realizată alături de antrenorii săi, Petrică Cărare și Carpen Georgian.

Puțin mai devreme, în această zi de marți, 13 februarie, Răzvan Arnăut a obținut calificarea în semi-finalele Campionatului European de Lupte de Seniori, de la București, după ce l-a depășit în sferturile competiției pe armeanul, Gharibyan G. 2-1 a fost scorul final al confruntării dintre cei doi combatanți, avantaj minim care l-a dus pe reprezentantul României în ultimul act, la categoria de 60 kg.

Din păcate pentru palmaresul românesc, sportivul nostru a fost învins într-o manieră categorică de oponentul său, cu scorul de 8-0, dar va încerca să pună mâna pe medalia de bronz. În finala mică, Răzvan Arnăut va da peste un jucător care va fi decis după o serie de confruntări ce urmează a fi disputate.

Printre participanții României la această întrecere sportivă organizată în inima Capitalei se regăsesc: Alexe Pavel, Tripon Florin, Lungu Iulian, Alin Alexuc Ciurariu, Ana Andreea, Mihai Mihut, Alexandra Anghel, Mihai Denis, Ilie Cojocari, Ojog Nicu. Intrarea la toate partidele de la Campionatul European de Lupte de Seniori este liberă pentru toți spectatorii.

Articolul precedentLiderii PNL au decis: Negocierile cu PSD doar pe calendar și eventuala comasare a alegerilor. Nimeni nu poate obliga PNL să accepte sau să susţină candidaturi din afară
Articolul următorHoroscopul 15 februarie