Una cele mai bune naționale de rugby din istorie, Noua Zeelandă, pierde împotriva Argentinei și are două înfrângeri consecutive din 2011 încoace

Una dintre cele mai mari echipe sportive din toate timpurile, naționala de rugby a Noii Zeelande a pierdut cu Argentina. Este pentru prima oară din 2011 încoace când ”All Blacks” au două înfrângeri consecutive. 

Considerată pe scară largă drept una dintre cele mai mari echipe sportive din lume, echipa națională de rugby din Noua Zeelandă a suferit o înfrângere șocantă cu 25-15 sâmbătă, în timp ce Argentina a învins „All Blacks” pentru prima dată în istoria sa.

Noua Zeelandă, de trei ori campioană mondială, a suferit acum două înfrângeri succesive pentru prima dată din august 2011. „All Blacks” a pierdut 24-22 în fața Australiei weekendul trecut la Brisbane, scrie CNN.

„Aceasta este o zi mare pentru rugby-ul din Argentina și, de asemenea, pentru țara și oamenii noștri”, a declarat căpitanului argentinian Pablo Matera reporterilor după meci.

Articolul precedentCarrefour retrage un produs comercializat în România pentru depășirea limitei de oxid de etilena / Care sunt magazinele unde s-a comercializat produsul
Articolul următorBilanț coronavirus: 9.460 de cazuri de coronavirus, 1.172 de pacienți la ATI și 129 de decese