Toți jucătorii lui CFR Cluj au scăpat de coronavirus

Toate cele 26 de persoane depistate cu coronavirus au acum testul negativ, rezultatele venind duminică la Cluj-Napoca, potrivit prosport.ro.

Având în vedere că nu s-au antrenat în ultimele zile, jucătorii echipei campioane vor avea un program foarte greu, în încercarea de a-si apăra titlul cucerit anul trecut.

CFR Cluj ar fi totuși avantajată de faptul că FCSB și-a atins obiectivul și, cel mai probabil, va juca în meciul direct fără cei mai importanți jucători, aflați deja în vacanță.

Un alt meci care a fost amânat pentru CFR este cel cu Botoșani, echipă care, de asemenea, și-a asigurat locul în cupele europene.

Primul caz depistat la echipă a fost cel al lui Adrian Păun (25 de ani), cu câteva ore înainea meciului cu FCSB. Derby-ul din Liga 1 trebuia să se joace sâmbătă, 18 iulie, în cadrul etapei a opta din play-off-ul Ligii 1.

Momentan, CFR Cluj ocupă locul al doilea în clasamentul Ligii I, după Universitatea Craiova.

Articolul precedentAdepţii teoriilor conspiraţiei privind COVID-19 cer demisia Andreei Esca pentru răspândirea de știri false
Articolul următorConstanţa: Nuntă a familiei Halep, oprită de poliţişti pentru nerespectarea măsurilor împotriva COVID-19