Astăzi are loc meciul România-Islanda pentru un loc la EURO 2020

Joi seară naționala de fotbal a României întâlnește echipa Islandei pe Stadionul Laugardalsvollur din Reykjavik, de la ora 21:45. Meciul este unul de baraj pentru EURO 2020, iar tricolorii trebuie neapărat să obțină o victorie.

Dacă va câştiga în faţa Islandei, România va disputa pe 12 noiembrie, în deplasare, finala play-off-ului, cu învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria.

Selecționerul Mirel Rădoi este sceptic, însă, în ceea ce privește victoria echipei pe care o antrenează și spune că Islanda este favorită pentru că va juca pe teren propriu, iar selecţionerul său, suedezul Erik Hamren, este mult mai experimentat.

Meciul de la Reykjavik va fi arbitrat de o brigadă din Slovenia condusă de Damir Skomina. Acesta va fi ajutat la cele două tuşe de asistenţii Jure Praprotnik şi Rober Vukan, în timp ce al patrulea oficial va fi Rade Obrenovic.

„Să zicem că știu 50% din echipă. Mai am un antrenament, mai am de verificat unele informații, rapoarte și vom vedea și în funcție de ceea ce am pregătit. Totul e în funcție de strategia noastră pe care o vom aborda, ca plan inițial. Sincer, avem mai multe planuri de joc, dar trebuie să recunoaștem că poate exista și o partidă de 120 de minute. E foarte bine, spiritul de competiție la națională a început să crească. Ne bucură aspectul ăsta pentru că ne pune în dificultate să alegem atent primul 11. E clar că competitivitatea între jucători, pe posturi, e foarte ridicată”, a spus Mirel Rădoi, la conferința de presă premergătoare partidei din Islanda.

Articolul precedentALDE și ProRomânia fuzionează pentru alegerile parlamentare
Articolul următorApel la simț civic sau turnătorie? Poliția Capitalei îi îndeamnă pe bucureșteni să îi reclame pe cei care nu poartă masca