Repriză de coșmar pentru Dinamo Kiev-ul lui Mircea Lucescu împotriva Barcelonei

Repriză de coșmar pentru echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, în Liga Campionilor. După o primă repriză fără goluri, FC Barcelona a înscris 4 golori și a demolat echipa antrenată de veteranul român.

Prima repriză i-a dat speranțe lui Mircea Lucescu, încheindu-se fără goluri.

Măcinați de cazurile de coronavirus, rușii au rezistat până în minutul 52, când Dest a înscris. Apoi, Braithwaite de două ori și Griezmann au înscris pe rând pentru o victorie concludentă împotriva echipei lui Mircea Lucescu.

Absentul partidei a fost Leo Messi, care nu a făcut parte din lot.

Mircea Lucescu: „Jocul poate fi împărțit în două părți. Am avut o primă repriză bună, ne-am opus excelent jucătorilor lor de mare calitate, cu multă tehnică, și am blocat toate culoarele spre poarta noastră. Barcelona a avut un singur șut pe poarta noastră. În plus, am avut două șanse bune de a marca, însă ultima pasă a lipsit”, potrivit Digi Sport.

După patru runde din ale Ligii Campionilor, în grupa G, Barcelona este prima, cu 12 puncte, fiind urmată la trei puncte de Juventus. Pe ultimele două poziții sunt Dinamo Kiev și Ferencvaros, ambele cu câte un punct.

Articolul precedentJaponia se protejează împotriva coronavirusului cu măști de 10.000 de dolari bucata
Articolul următorParlamentarii francezi au trecut un controversat proiect de lege care interzice publicarea imaginilor cu polițiști dar permite filmarea simplilor cetățeni fără consimțământ